European food research and technology, ‎1438-2377

Fachzeitschrift: Zeitschrift

ISSNs1438-2377

Veröffentlichungen / Abschlussarbeiten

  1. 2019
  2. Veröffentlicht

    Chemometric tools for determining site-specific elemental and strontium isotopic fingerprints in raw and salted sturgeon caviar

    Tchaikovsky, A., Zitek, A., Irrgeher, J., Opper, C., Scheiber, R., Moder, K., Congiu, L. & Prohaska, T., 1 Nov. 2019, in: European food research and technology. 245, 11, S. 2515-2528 14 S.

    Publikationen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschung(peer-reviewed)

  3. 2002
  4. Veröffentlicht

    Detection and activity evaluation of radical scavenging compounds by using DPPH free radical and on-line HPLC-DPPH methods

    Bandoniene, D., Murkovic, M., Pfannhauser, W., Venskutonis, P. R. & Gruzdiene, D., 2002, in: European food research and technology. 214, S. 143-147

    Publikationen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelForschung(peer-reviewed)