European food research and technology, 1438-2377
Fachzeitschrift: Zeitschrift
ISSNs | 1438-2377 |
---|
1 - 2 von 2Seitengröße: 10
Veröffentlichungen / Abschlussarbeiten
- 2019
- Veröffentlicht
Chemometric tools for determining site-specific elemental and strontium isotopic fingerprints in raw and salted sturgeon caviar
Tchaikovsky, A., Zitek, A., Irrgeher, J., Opper, C., Scheiber, R., Moder, K., Congiu, L. & Prohaska, T., 1 Nov. 2019, in: European food research and technology. 245, 11, S. 2515-2528 14 S.Publikationen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Forschung › (peer-reviewed)
- 2002
- Veröffentlicht
Detection and activity evaluation of radical scavenging compounds by using DPPH free radical and on-line HPLC-DPPH methods
Bandoniene, D., Murkovic, M., Pfannhauser, W., Venskutonis, P. R. & Gruzdiene, D., 2002, in: European food research and technology. 214, S. 143-147Publikationen: Beitrag in Fachzeitschrift › Artikel › Forschung › (peer-reviewed)